новини: Гроші

Керівник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях у 2023 році заробив  на 140 тисяч менше, ніж роком раніше, а його дружина придбала нове авто. Розповідаємо, що ще задекларував посадовець.

Читати далі

У двох містах Донеччини планують стерилізувати 250 безпритульних тварин. Також  їх вакцинують від сказу, промаркують бірками та чіпують — для того, аби інформацію про безхатнього чотирилапого можна було потім знайти у базі. 

Читати далі

Хоч угоду про створення реєстру збитків, нанесених Російською Федерацією жителям України, схвалили у Раді Європи у травні 2023-го, до виплат перших компенсацій у найкращому разі залишається щонайменше рік.

Читати далі

Цьогоріч на ці потреби спрямують 3 млрд грн бюджетних коштів. Це, каже Денис Шмигаль, більше, ніж планували раніше.

Читати далі

Донеччина, за словами нардепки Олени Шуляк, входить у трійку лідерів з кількості поданих заяв та їхнього розгляду. 

Читати далі

Чи можуть відмовити у компенсації за зруйноване житло, якщо купити нову квартиру своїм коштом? Ми підготували роз’яснення щодо того, в яких випадках можуть відмовити у виплатах, а коли не варто хвилюватися. 

Читати далі

Заходи в онлайн-форматі, поповнення бібліотечного фонду, розвиток парків і скверів міста, новий експозиційний зал — на ці та інші потреби Костянтинівська міська військова адміністрація заклала декілька мільйонів у цьогорічний бюджет. Розповідаємо детальніше, які саме суми та куди хочуть виділити. 

Читати далі

В обмін на грантову підтримку її отримувачі повинні створювати нові робочі місця.

Читати далі

За словами представників комунального підприємства, ця закупівля — термінове замовлення від військових.

Читати далі

Норвегія виділить 1,6 мільярда норвезьких крон — близько 153 мільйони доларів — у межах чеської ініціативи закупівлі боєприпасів для України.

Читати далі

В уряді кажуть, що майже третина виділених на програму коштів вже повернулася до українського бюджету з податками, які сплатили підтримані підприємці.

Читати далі

В Уряді розглядають можливість збільшення терміну прийому заяв на виплати для переселенців. Попередньо, зробити це можна буде до 30 квітня. 

Читати далі

У Авдіївської громади бракує понад 140 мільйонів гривень єдиного соціального внеску (ЄСВ) від юридичних осіб. Ще близько 9 мільйонів заборгували фізичні особи підприємці. У ВА нагадують: від цих грошей залежать соціальні виплати від держави.

Читати далі

Протягом 2024 року Управління праці та соціального захисту Бахмутської громади отримає 190 тисяч гривень для ветеранів бойових дій та людей з інвалідністю. Гроші розподілять між чотирма ветеранськими організаціями, які вже й надаватимуть допомогу.

Читати далі

Це перший випадок, коли Міноборони придбає через систему Prozorro квадрокоптери DJI Mavic 3 двох моделей. Загальна очікувана вартість безпілотників — майже 3 мільярди гривень без ПДВ.

Читати далі

З початку дії програми “єВідновлення” у Дружківській громаді опрацювали 253 заявки на отримання компенсації за зруйноване чи пошкоджене житло. Відшкодування надали на понад 20 мільйонів гривень.

Читати далі

Директор комунального підприємства “Краматорський водоканал” Валентин Яковенко відзвітував про свої статки за 2022-й. Донедавна реєстр декларацій був закритим. За перший рік відкритої війни посадовець заробив понад мільйон гривень. Розбираємось, чим саме володіє він і його родина. 

Читати далі

Утримання спортивних шкіл і центрів, стипендії, змагання та турніри — на ці та інші потреби Слов’янська міська військова адміністрація заклала декілька мільйонів у цьогорічний бюджет. Розповідаємо детальніше, які саме суми та куди планують виділити. 

Читати далі

Загалом в Україні вже сформували майже 4 тис. житлових сертифікатів, однак кількість охочих їх отримати понад вдвічі більша.

Читати далі

У 2024 році посадовці Сіверської громади заклали у місцевий бюджет 25 тисяч гривень для допомоги родинам, які втратили близького внаслідок бойових дій.

Читати далі
Останні новини за темою "Гроші"